A színésznő egy hétköznapi asszony életét éli

Cate Blanchett egyszerre négy pasit "kényeztet"

Hajnali fél hatkor pattan ki az ágyból Cate Blachett, mert legkisebb, 22 hónapos kisfia, Ignatius ekkor kezd el ordítani. Jobb, mint a vekker! - mondja az Oscar-díjas színésznő.

2010.03.06 13:58UIP

A baba ellátása után Cate reggelit készít férjének, Andrew Upton drámaírónak és két nagyobb fiának, a nyolcéves Dashiellnek és az ötéves Romannek, aztán elkíséri a srácokat az utca végén található állami elemibe - vagyis úgy él, mint bármelyik háziasszony a környéken, Sydney egyik elővárosában.

A család az első, folyton a négy pasi körül sürgök-forgok - meséli a színésznő. Nem volt mindig így. Korábban úgy választottam szerepet, hogy megnéztem, ki a rendező, ma viszont az a fontos, hogy ne ütközzön a családi programokkal.

A színésznő legutóbb hetekig távol volt a családtól, mert Ridley Scott rendező ragaszkodott ahhoz, hogy eredeti helyszíneken, azaz Dél-Walesben forgassák a Robin Hoodot.

Egy sok szabadidővel rendelkező filmbarát egyébként utánaszámolt, hogy ez a harmincötödik mozi, amely a sherwoodi betyár történetét a gyöngyvászonra varázsolja. Az első még 1900-ban készült. A mostaniban Scott kedvenc színésze, Russell Crowe nyilazza a rosszakat.

(Robin Hood - hazai bemutató: 2010. május 13.)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.