Csak csíkok takarták az énekesnő intim tájékát!

Meghökkentő képek: Pink megint meztelenül énekelt!

Okozott már egy-két meglepetést az extrém énekesnő - Pink nem az a típus, aki egyszerű holmiban állna a közönség elé. Most sem tette. De nem is állt, hanem lógott.

Pink megint meztelenül énekelt - most a Grammy-gálán képgaléria

2010.02.02 06:30ma.hu

Pink a közemúltban már megmutatta, nem szégyell egyszál semmiben sem a színpadra felmenni.

Amerikában, Seattle-ben már koncertezett hasonló szerelésben - akkor sem volt rajta gyakorlatilag semmi.

Konszolidáltabban: Pink és párja, Carey Hart a Grammy-n

Az énekesnő most a Grammy-gálán, Los Angeles-ben kápráztatta el a nézőközönséget, egyrészt azzal, hogy a levegőben, egy fehér kötélről lógva énekelt.

Másrészt pedig egy teljesen átlátszó ruhával, amelyen csak a fehér csíkok takarták el a kényes részeket...

Glitter in the Air című dalát prezentálta ilyen módon, ennek megfelelően furcsa öltözékén - ha ezt lehet annak nevezni - a mellein és a bugyi tájékon csillogó szürke díszítés ragyogott...

Egy biztos: afelől így már semmi kétségünk sem lehet, hogy Pink igazán jó formában van - edzett testéből nincs is mit eltakarnia...

Pink is szeretne leszokni!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.