Csak flitter takarta az intim részeket!

Meghökkentő koncertképek: Pink ruhátlanul a színpadon!

Nem mindennapi "szerelésben" jelent meg a színpadon a szemrevaló énekesnő - Pink jóformán meztelenül koncertezett, legintimebb testrészeit csak szalagok és csillogó flitter takarta!

Pikáns - Pink ruha nélkül állt színpadra! képgaléria

2009.09.24 09:45ma.hu

Nem sokat töprengett ezúttal Pink, mit vegyen fel az esti fellépésre Funhouse című turnéjának aktuális állomásán.

Eddig sem volt titok, hogy az énekesnő nemcsak csinos, de tökéletes a teste is - most gondoskodott róla, hogy ezt ország-világ előtt bizonyítsa!

Az Egyesült Államokbeli Seattle-ben Pink úgy lépett színpadra, hogy nem volt rajta ruha.

Profin befésült szőke frizurát viselt, testét fehér szalagok és csillámló flitter borította, melyek a legintimebb testrészeit eltakarták.

Bombasztikusan festett, és kétséget sem hagyott afelől, milyen jó formában van!

Egy biztos, a rajongók számára igen emlékezetes maradt az előadása, s minden bizonnyal türelmetlenül várják a következő alkalmat, hogy Pinket megcsodálhassák.

Úgy hírlik, az extrém sztár még sok helyen óhajt hasonló szerelésben fellépni, mindenki nagy örömére...

Balszerencse: baleset érte Pinket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.