Horrorfilm-hős lesz az énekesnő

Képek - Élete legnagyobb rémálmát éli át Pink!

Kolléganőihez hasonlóan most Pink is megmutatja új oldalát - Egyre gyakrabban próbálja ki magát az énekesnő színésznőként is, újabban egy hátborzongató alkotásban.

Szexis képekben a bevállalós Pink! képgaléria

2009.08.15 17:00rtlbulvar.hu

A Catacombs a 29 éves énekesnő első jelentősebb filmszerepe. A moziban Pink, polgári nevén Alecia Moore élete legnagyobb rémálmát éli át.

Carolyn, a fiatal amerikai lány szerepébe bújik, aki éppen Párizsban tanul. Előszeretettel buliznak barátnőivel a város katakombáiban, ami körül számos mítosz kering.

A labirintushoz hasonló csatornarendszerben, mely korábban temetőként szolgált, szürke lények, félig emberek vegetálnak csontvázak között.

Amikor Carolyn testvére Victoria is megérkezik, a lányok egy újabb földalatti bulit rendeznek. Victoria eltűnik a csapattól és ekkor kezdődik meg az igazi rémálom.

A Rollerball és a Charlie angyalai: teljes gázzal című filmekben csak kisebb szerepeket kapott, de ebben a horrorban övé lett az egyik főszerep.

Következő szerepében, a Get him to the Greek című vígjátékban Jonah Hill, Katy Perry, Russel Brand, Christina Aguilera és Sean Combs oldalán tűnik fel.

Pink szerint csak hazugság, hogy biszex!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.