Rosszul van tetkójától az idős színésznő!

Helen Mirren: Totál részeg voltam, amikor megcsináltattam...

Nem mindennapi vallomást tett a hatvanéves Helen Mirren - A színésznő a Good Morning America című show-ban mondta el, hogy egyáltalán nem büszke fiatalkori baklövésére.

Nézze meg a bikinis Helen Mirren-t! képgaléria

2010.01.26 15:30ma.hu

Az idős díva bikiniben is gond nélkül vállalhatja magát, hiszen korához képest fiatalos és csinos - ezt pár hónappal ezelőtt egy képsorozattal be is bizonyította: lesifotók készültek róla a tengerparton...

Nos, Helen Mirren nemcsak ezen a téren fiatalos. A színésznő egy jól látható tetoválást visel a bal kézfején.

Kézfején viseli a fiatalkori tetkót

A Good Morning America című műsorban testdíszére terelődött a szó, amikoris a sztár pironkodva megjegyezte: "Ez már nagyon régen történt! És szörnyen részeg voltam..."

A fiatal Helen sokkolni szeretett volna döntésével, de józanon talán jobban átgondolta volna, odanyújtja-e a kezét a tetováló művésznek.

Aki egyébként egy indiai férfi volt - a testdíszt egy színházi turné alkalmával varratta magára a sztár, Minnesotában.

Mirren ma már egyenesen undorítónak tartja tetoválását, manapság ez egy különösen, hogy Helent az egyik legjobb ízléssel megáldott sztárnak tartják Hollywood-ban...

Vajon mire derül még fény az életéből? Korábban ugyanis a színésznő azt is elárulta, hogy egykor nem vetette meg a kokaint...

Helen Mirren Szabó István filmjében!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.