Helen Mirren fürdőruhában is csinos!

Képek - A királynő a legjobb nő, 63 évesen!

Ez igen! - Ki hinné, hogy már a hatvanadik ikszet is elhagyta? Helen Mirren, A királynő megformálója egyáltalán nem mutat rosszul fürdőruhában!

Helen Mirren bikinben - 63 évesen is remekül néz ki! képgaléria

2008.07.18 15:00ma.hu

Nem mindennapi fotósorozat jelent meg a Daily Mail-ben - A királynő című film főhőse, Helen Mirren strandol rajta, méghozzá élénk rózsaszín bikiniben.

Nos, nincs is mit elrejtenie a ma is csinos és hihetetlenül fitt színésznőnek!

Alighanem kevesen hinnék, hogy Mirren 63 éves. Hasa kidolgozott, karja nőiesen izmos, látszik, hogy a sztár rendszersen karban tartja testét.

A fotókon férjével, Taylor Hackford-dal látható. A rendezőként tevékenykedő férfi méltán lehet büszke a feleségére!

Helen nemcsak szép és fitt, de figyelemreméltó színésznő is: A királynőben nyújtott alakításáért - ő játszotta II. Erzsébetet - neki járt 2007-ben az Oscar-díj.

A filmsztárt és párját az olaszországi Pugliában kapták lencsevégre - Mirren állítólag a közelben, Lecce mellett vsárolt egy 500 éves kastélyt.

Úgy tűnik, az ódon épület és a tengerpart lesz a közeljövőben a színésznő legkedveltebb pihenőhelye.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.