A sztár legalább 20 évet letagadhatna!

Hoppá! Helen Mirren 63 évesen is bombázó!

Helen Mirren szigorú magához, nagy önkritikája van, pedig nincs mit szégyellnie! Az Oscar-díjas színésznő, Helen Mirren bikinis fotója bejárta a világot, és bátran mondhatjuk a színésznő alakja szuper!

Ez igen! Az Oscar-díjas színésznő még mindig lenyűgöző! képgaléria

2008.10.15 18:00ma.hu
Bombázó, vagy tényleg csak jó szögből készült a kép?

A képen a sztár egy olaszországi strandon pihen és nyugodtan letagadhatna legalább 20 évet a korából, ugyanis úgy néz ki, mint egy érett bombázó. 

A 63 éves színésznőt azonban nem lehet kibillenteni szilárd önértékeléséből, szellemesen, de határozottan rázta le magáról a bókokat.
 
Az a felvétel csupán szerencsés szögből készült, ennyi az egész és nem több” - mondta Mirren, akinek a fénykép láttán megfordult a fejében a rendszeres edzés és sportolás gondolata, mert úgy talán tényleg hasonlíthatna a képen látható önmagára.
 
Másnap elkezdtem edzeni, felülésekkel és más gyakorlatokkal kínoztam magam, ám hiába. Így sem hasonlítottam a képen látható hölgyre...” - vallotta be az angol színésznő, aki elmondása szerint egy héttel korábban is ugyanott strandolt nővérével, ám a kutya sem vette észre...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.