Negyedszerre is apa lett a színész

Mark Wahlberg és neje többet már nem vállal!

A 38 éves színész felesége, Rhea Durham Los Angelesben, a Cedars Sinai Kórházban adott életet negyedik gyermeküknek, aki a Margaret Grace nevet kapta.

2010.01.20 16:30MTI

Testvérei a hat éves Ella, a négy esztendős Michael és a 16 hónapos Brendan várják otthon.

Sajtóforrások szerint: „Mark elkísérte a szülőszobába Rheát, mindvégig mellette maradt. Rhea csodálatosan helyt állt. Alig várják, hogy hazavihessék az új jövevényt, és ismét együtt lehessen a nagy család.”

Mark Wahlberg és családja

A Komfortos mennyország című film sztárja nyolc év együttélés után tavaly augusztusban kötötte össze hivatalosan is az életét modell kedvesével.

Októberben jelentették be, hogy második kislányuk is útban van.

Bár a család örömmel üdvözölte a negyedik gyermek érkezését, Mark hajthatatlan abban a kérdésben, hogy többet már nem vállalnak.

Mark Wahlberg belejött a verekedésbe!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.