Nem segít rajta a dilidoki sem?

Britney-n eluralkodott a kleptománia - képek!

Már többször kelt szárnyra a szégyenteljes hír, miszerint Britney Spears-et ilyen-olyan bolti tolvajláson kapták. A világsztár labilis ideg és elmeállapota miatt szakorvoshoz jár, de úgy tűnik, ez sem segít kleptomániáján.

Színpadtól a rehabig - Britney élete képekben! képgaléria

2008.02.20 10:20netbulvar.hu

Nagyon ragadós mostanában Britney keze, és nem azért, mert Adnan ölében nyúlkál. Nagy a szigor az utóbbi napokban Britney körül, a bíróság lesi minden lépését, hogy alkalmas-e még anyának, a pénze, valamint háza fölött pedig Spears mama és papa rendelkezik. Ezért szegény lány kénytelen ezt-azt fizetség nélkül zsebre rakni. 

Legutóbbi butik nézegető körútján egy kétszáz dolláros Fred Segal felsőt hagyott véletlenül a táskája mélyére dugva. Az eladók szólni sem tudtak a döbbenettől, végül hagyták elmenni. 

Korábban egy rózsaszín parókát hozott ki egy szex shop-ból úgy elrejtve, hogy a fejére rakta. A tulaj ott rákiáltott, így Brit kifizette a hatalmas tizenöt dolcsis vételárat. A műanyag fejfedő egyébként nagyon hozzánőtt az okos teremtés szívéhez. Ezzel szokta magát álcázni, ha bulizni megy. Így ilyenkor teljesen felismerhetetlen, úgy néz ki, mint Britney egy idióta pink műhajban. 

Titkos mexikói lagzijára menet az egyik benzinkúton egy csiri-viri gyújtó nem akart kiesni a kezéből kifelé jövet. Ms. Spears gyönyörű, mély érzelmeken alapuló kapcsolata Adnan Ghalib-bal veszélybe került, amióta a szöszke egy rágót sem vehet engedély nélkül. 

A szülei minden pénzügyi tranzakcióját alaposan átbeszélik, mielőtt belemennének a cent milliók szórásába. Sőt, még a villájába is csak az teheti be a lábát, akinek ők hagyják, ugyanis a bíróság nekik adta a vagyonkezelési jogokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.