Új pasijával ment az ügyvédhez

Britney Spears vallomást tett

Két és fél órát töltött Britney Spears volt férje ügyvédjének irodájában. Az énekesnő fiai elhelyezésének ügyében látogatott el Mark Vincent Kaplanhoz, hogy vallomást tegyen.

2008.01.23 14:45netbulvar.hu

Az amerikai joggyakorlatban egy per résztvevői a bíróságon kívül is megtehetik ezt, az így elhangzottakat pedig felhasználhatják a tárgyaláson. Britney Spears egy fehér Mercedes-szel érkezett az ügyvédhez újdonsült párjával. 

A people.com internetes lap tudósítása szerint mindketten rendkívül komoly arcot vágtak, amikor bementek az épületbe. A pár sem a vallomástétel előtt, sem pedig utána nem nyilatkozott. Britney és volt férje, Kevin Federline hosszú ideje pereskedik két fiúk elhelyezése miatt. A bíróság az énekesnő dorbézolásai miatt az apának ítélte a gyerekeket. 

Britney nemrég a láthatási jogot is elveszítette, amikor a hónap elején 4 órán át nem volt hajlandó visszaadni a fiúkat az apjuknak. Az énekesnőt akkor hordágyhoz szíjazva rohammentő vitte kórházba. A rendőrség szerint a sztár ismeretlen szer hatása alatt volt. A gyermekek elhelyezése ügyében indított per áprilisban folytatódik Los Angeles-ben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.