Krivoj Rog-i szőkeség bűvölte el a filmsztárt

Szerelmes! - Jean-Claude Van Damme ukrajnai panelben lakott

Újabb ukrán származású szépség csavarta el egy hollywood-i nagyágyú fejét - Mel Gibson Okszanája után most Jean-Claude Van Damme szívét rabolta el egy szőkeség.

2009.12.07 15:30ma.hu

Titokzatoskodik az izmos akciófilm-hős - Jean-Claude Van Damme nem árulja el, ki a csinos szőke hölgy, akivel mostanság gyakorta mutatkozik.

A Komszomolszkaja Pravda című orosz lap azonban felettébb kíváncsi lett a színész új barátnőjére, hiszen a hölgyemény ukrán - a keresztneve Aljona.

Az is kiszivárgott, hogy a kapcsolat igen komoly, hiszen a filmsztár már járt is a szőkeség szüleinél, méghozzá egy Krivoj Rog-i tömbházban.

A lap úgy tudja, hogy Jean-Claude egy ukrajnai filmfesztiválon futott össze a csinos lánnyal, októberben, amikor sztárvendég volt a megnyitón. A vonzalom köztük állítólag már akkor is érzékelhető volt.

Van Damme a rendezvényt követően beszélt arról, hogy hamarosan újra Ukrajnába látogat, mivel új filmjéhez tökéletes terepet találhat magának az országban.

Valóban többször járt azóta ott, és meglepetésre a szőke hölgy is vele volt, akivel a filmfesztiválon állítólag szemezett - adta hírül a Komszomolszkaja Pravda.

Krivoj Rog-ban, egy árvaházban - és feltehetően Aljona családjánál is - a hírek szerint múlt hét végén járt. Egy helyi lakos lefotózta Van Damme-ot a szőkeség társaságában egy élelmiszerüzletben....

Ezen felül a színész bejelentette azt is, hogy az ukrán várost választotta új filmje forgatásának helyszínéül. Jean-Claude csütörtökön távozott Krivoj Rog-ból, és Aljona is vele repült.

Úgy tűnik, az ukrán szépségek aratnak a hollywood-i sztárok körében.

Mel Gibson ugyancsak egy ukrajnai származású hölgyet, egy énekesnőt választott társául, Oksana Grigorieva-t - A színész elhagyta a feleségét, akivel hét gyermeket neveltek. Oksana a múlt hónapban életet adott első közös gyermeküknek is.

Van Damme szexuális fantáziájáról vallott!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.