Csak a vécében lehet nyugodt - visszavágott?

Képek - Polanski pucéran leskelődött! Csak a bilincs volt rajta

Tudhatta volna, hogy még mindig objektívek hada követi, mégis fütyült rá - A házi őrizetben levő Roman Polanskin bokabilincsén kívül semmi sem volt, amikor kiállt az ablakba leskelődni.

Képekben az Oscar-díjas filmrendező, Roman Polanski képgaléria

2009.12.07 10:30ma.hu

A rendezőt pár napja hárommillió eurós óvadék letétele után engedték ki a Zürich melletti börtönből.

Roman Polanski-t gstaad-i villájába vitték, házi őrizetben van, itt várhatja kiadatását az Egyesült Államok felé. A lakást bekamerázták, gyakorlatilag csak a vécében nem figyelik cselekedeteit.

Polanski meztelenül az ablakban - Fotó: Reuters

A villa közvetlen környékét lezárták az idegenek elől, de tekintettel a nagy érdeklődésre, a környékbeliek közül sokan kíváncsiskodtak a háznál és a várost ellepte a sajtó is.

Úgy tűnik azonban, hogy míg eddig őt figyelték, a leskelődést most Roman Polanski is előszeretettel űzi - A minap lesifotósok rajtakapták, amint a villa ablakában, teljesen meztelenre vetkőzve kukucskál.

Lehetséges, hogy a pucér villantás csupán a véletlen műve volt, és a feleségével történő hancúrozás után feledkezett meg magáról Polanski.

De meglehet, hogy csupán a vigyázó szemű rendőröknek igyekezett ilyen furcsa módon "visszavágni".

Gstaad-i villájában egyébként a neje, a francia színésznő Emmanuelle Seigner és két lánya, a 9 éves Elvis és a 16 éves Morgane várta haza a világhírű rendezőt.

Évtizedek óta amerikai elfogatóparancs van érvényben ellene - Polanski-t azzal vádolják, hogy 1977-ben szexuális kapcsolatot létesített egy 13 éves lánnyal, Samantha Geimer-rel. Előirányzott büntetését azonban nem töltötte le, megszökött az ítélethirdetés előtt.

Polanski azzal érvel, hogy eljárási hibák miatt meg kellene szüntetni az ügyét. Mivel a rendező lengyel és francia állampolgársággal is rendelkezik, nem tért vissza Amerikába 1978 óta.

Olvassa el a legutóbbi híreket a rendezőről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.