Ryan O'Neal-ről szó sem esett...

Semmit sem hagyott élete szerelmére Farrah Fawcett?

Nem maradt pénz élete párjára, közös gyermekük apjára a nagyszerű színésznő halála után - Farrah Fawcett végrendeletében említést sem tesz Ryan O'Neal-ről. Dehát miért?

2009.11.19 13:25ma.hu

Nagy szerelem volt az övék - Történetük vége pedig szívszorítóan emlékeztet a Love story-ra, melyben ugyan Ryan O'Neal nem Farrah Fawcett-el játszott együtt, sajnos azonban úgy járt, mint később a való életben: élete párja életét vesztette.

Farrah Fawcett szervezete június végén, hosszas harc után feladta a rákkal szembeni küzdelmet.

Halott az egykor tündöklő színésznő...

Az egykori szexbálvány, aki a Charlie angyalai című sorozat sztárjaként vált ismertté, 62 éves volt.

A színésznő mindvégig hitt abban, hogy sikerrel túlélheti komoly betegségét, de a rák sajnos átterjedt a májára is. Halála előtt dokumentumfilmet készített a betegséggel folytatott, megrendítő küzdelméről.

Párja, Ryan O'Neal mindvégig imádott kedvese mellett volt. Éppen ezért volt megdöbbentő, hogy a színészre gyakorlatilag semmit sem hagyott Farrah Fawcett, meg sem említette nevét a végrendeletében.

Ryan O'Neal szerint azonban ez így van jól, neki sosem számítottak az anyagiak, főként, hogy szeretett társa elment.

Farrah-val, akivel kapcsolatuk a mély szereteten és egymás, illetve gyermekük iránti tiszteleten alapult, már korábban megbeszélték, hogy fiuk, Redmond lesz a vagyon kizárólagos örököse.

Ő pedig tiszteletben tartja a színésznő kívánságát - zárta le a témát Ryan O'Neal.

Heroinfüggő Farrah Fawcett fia?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.