Több száz barát és rokon volt ott!

Eltemették Farrah Fawcett hollywoodi filmsztárt

Több száz barát, kolléga és hozzátartozói kísérték kedden délután Los Angelesben utolsó útjára a múlt héten rákban elhunyt Farrah Fawcett hollywoodi színésznőt.

2009.07.01 10:30MTI

A hetvenes évekbeli Charlie angyalai című filmsorozat sztárjának temetési ceremóniáját a család szervezte, a katolikus templomi szertartásra a Los Angeles-i Our Lady of the Angels székesegyházban került sor.

A színésznőt többek között élettársa, Ryan O'Neal búcsúztatta, de 24 éves fiát, Redmondot is kiengedték a temetésre a börtönből, ahol kábítószerügyei miatt büntetését tölti.

A színésznő különben 62 évesen végbélrákban halt meg Santa Monicában helyi idő szerint csütörtök reggel. Farrah Fawcett halálos ágya mellett ott volt élettársa, Ryan O'Neal és barátai.

A pár korábbi terveivel ellentétben már nem tudott összeházasodni, mert a színésznő már nem volt olyan állapotban.

-„Elment. Most már halhatatlan" – nyilatkozta a sztár halála után a színésznő élettársa.

- „Most már az édesanyjával, a nővérével és Istennel van. Tiszta szívemből szerettem. Nagyon, nagyon fog hiányozni. Egyszer magánál volt, egyszer nem. Egész éjszaka beszéltem hozzá. Elmondtam neki, mennyire szerettem. Már egy jobb helyen van" – tette hozzá.

Fawcettnél 2006-ban diagnosztizáltak végbélrákot, bár először úgy tűnt, legyőzte, 2007-ben ismét kiújult a betegsége.

A színésznőt családján kívül pályatársai is gyászolják. Sorozatbeli partnere, Jaclyn Smith a Huffington Postnak nyilatkozott.

- Farrah-ban volt kurázsi, erős volt, és volt hite. Most békére talált, és az igazi angyalok között van" – mondta a Charlie angyalai című sorozat másik főszereplőnője.

Több millió ember nézte végig a színésznő fájdalmas szenvedéseit!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.