"A felvételek bemutatásért kiáltottak"

Képek - Megrázó: Farrah Fawcett felvette haldoklását

Megörökítette utolsó hónapjait - A két éve vastagbél-rákkal küzdő Farrah Fawcett dokumentum filmje jövő héten kerül bemutatásra Amerikában...

Képekben a szép színésznő, Farrah Fawcett képgaléria

2009.05.07 12:00ma.hu

Nem sok ideje van hátra a Charlie angyalai sztárjának - Farrah Fawcett két éve tudja, hogy beteg. Vastagbél-rákban szenved, amely mára a májára is átterjedt.

Szebb napokat is láttak: Ryan és Farrah

A színésznő, aki már csak árnyéka önmagának, egy barátnőjét kérte meg, hogy kövesse nyomon kamerával a megpróbáltatásait.

Szenvedéseiről tehát dokumentum film készült.

Nagyon személyes filmről van szó - mondta el Fawcett, aki kezdetben úgy érezte, senki sem akarná végignézni ezeket a képkockákat.

Ma azonban úgy véli, a betegsége előrehaladtával a felvételek már-már azért kiáltanak, hogy mutassák meg őket.

Farrah Fawcett elmúlt két évét jövő hétfőn vetítik először az Egyesült Államokban.

A színésznő egyébként már annyira legyengült állapotban van, hogy fiát, az éppen börtönben ülő Redmond-ot is kiengedték a rács mögül, hadd lehessen az édesanyja mellett.

A hírek szerint egykori párja, Ryan O'Neal szintén betegágyánál tölti mindennapjait.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.