"Ez minden frontember rémálma!"

Képek - Bruce Springsteen égett, mint a rongy!

Fergeteges hangulatot csinált Bruce Springsteen a Michigan állambeli Auburn Hills-ben adott koncertjén - De nem sokon múlt, hogy már az elején elvegye a rajongók kedvét...

Képekben a tehetséges zenész, Bruce Springsteen! képgaléria

2009.11.16 13:30MTI

"Helló, Ohio!" - bődült bele a mikrofonba Bruce Springsteen rocksztár Auburn Hills-i koncertjén.

A jó hangulat azonban elmaradt, mivel a település történetesen egy állammal odébb, Michiganben fekszik.

A köszöntés után Steve Van Zandt gitáros szaladt a rockveteránhoz, hogy a fülébe súgja a javítást. Ezután a láthatóan feszengő Bruce széles mosollyal azt mondta: "ez minden frontember rémálma".

Amint arról a helyi média beszámolt, a koncert ezután fergetes hangulatban zajlott le, amelyen a hatvanéves sztár régi és új slágerei, valamint új, Born to Run című lemezének teljes anyaga elhangzott.

Bruce Springsteen-nél a halál közbeszólt...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.