Nem tudni, mit követett el a színész gyermeke

Képek - Kínos! Letartóztatták Sean Penn 16 éves fiát

Az iskola előtt kapcsolták le a világhírű színész kamaszkorú gyermekét - Hogy Sean Penn fia mit követett el, arról egyelőre hallgatnak a hatóságok.

Dögös képek: Jessica White - Ő lenne Sean Penn új kedvese? képgaléria

2009.11.04 16:30ma.hu

Nemcsak válásával kell megbirkóznia mostnság a neves színésznek, Sean Penn a minap azzal szembesült, hogy fiát, a 16 éves Hopper Jack-et letartóztatta a rendőrség!

A RadarOnline internetes hírportál értesülései szerint a középiskolájánál fogták el a fiatalt, az azonban egyelőre rejtély, mit követett el.

Sean Penn a fiával

Sean Penn egyébként is nehéz időszakot él át, hiszen úgy tűnik, mégsem voltak alaptalanok a pletykák, melyek arról szóltak, hogy a sztár már hónapokkal ezelőtt csinos színésznők társaságában múlatta az időt...

Feleségével, Robin Wright Penn-el megromlott a házasságuk, melyből két gyermek született, a 18 éves Dylan Frances és a 16 esztendős Hopper Jack.

Pár hónapja Sean Penn-t hírbe hozták előbb Natalie Portman-nel, majd később Petra Nemcova-val. A sztár új kedvese egyébként állítólag a 25 éves brit modell, Jessica White.

Penn neje mindenesetre húsz együtt töltött év után beadta a válókeresetet.

Augusztus közepén egy kaliforniai bíróságon már abban is megegyeztek, hogy fiuk felett megosztott felügyeletet gyakorolnak majd.

Úgy tűnik, nem lehettek túlságosan szigorúak a kamasz fiúval, ha ilyen megdöbbentő szituáció állt elő...

Sean Penn Kubáról ír riportot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.