Egyetlen leszbi csókjáért milliókat fizettek!

Fotók: Charlize Theron nőt smárolt le pénzért!

Áruba bocsátotta saját magát a gyönyörű szőke színésznő - Charlize Theron egy gyermeksegélyszervezet gáláján hölggyel csókolózott, ami 140 ezer dollárt ért.

Charlize Theron jótékonyságból smárolt le egy nőt! képgaléria

2009.10.27 10:30ma.hu

Vállalkozó kedvű a 34 éves színésznő - Charlize Theron egy jótékonysági rendezvény egyik házigazdája volt San Francisco-ban.

A One x One nevű, gyermekeket segítő szervezet gáláján kezdetben felajánlott egy Dél-Afrikába szóló kirándulást, benne Vb-jegyekkel és szafarival, valamint Nelson Mandela-val való talákozóval.

Ez azonban nem hozott volna annyi pénzt - amikor Jeremy Piven 280 ezer dolláros licitet szerzett, Charlize Theron felbosszantotta magát.

Közölte, addig ő sem távozik, amíg Piven-é a legmagasabb licit, és kijelentette, vállal egy hét másodperces csókot, 130 ezer dollárért! Ez telibe talált.

Egy férfi azonnal jelentkezett, de rálicitáltak 135 ezerrel, majd végül egy nő jutott el odűáig, hogy 140 ezer dollárért csókolózhatott a gyönyörű színésznővel!

Charlize meg is hosszabbította a csókot, a hét másodpercből húsz lett...

Deportálták Amerikából a szépséges világsztárt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.