Repülő zuhan a kedvencekre

Képek - Halálosztó gép öli meg a született feleségeket!

Újabb megdöbbentő fordulat - Repülőszerencsétlenség áldozata lesz az egyik kedvelt főhős is. A Született feleségek közül többen eltávoznak a közeljövőben az élők sorából.

Csinosak, szexisek és agyafúrtak: képekben a Született feleségek! képgaléria

2009.10.26 10:25ma.hu

Megerősítette a népszerű sorozat producere, hogy hamarosan meghal néhány szereplő a Született feleségekben!

A Lila akác köz lakóinak házára egy repülőgép zuhan rá, a katasztrófa több főhőst is megöl.

Marc Cherry, a sorozat alkotója természetesen nem árulta el, kik lesznek azok a feleségek, akiktől a néző kénytelen lesz könnyes búcsút venni.

Állítólag az egyik kedvenc is a listára került.

A halálosztó repülő pedig a tervek szerint ugyanaz lenne, amellyel a Lost című sorozat eltűntjei utaztak, mielőtt a szerencsétlenség bekövetkezett: az Oceanic Airlines gépe.

A történetben a jelek szerint komoly változások várhatók - nem ez az első eset, hogy a filmkészítők drasztikus módon frissítik a sorozatot.

A szőke Edie, azaz Nicollette Sheridan filmbéli halálát is előre jelezték.

Őt egy baleset következtében - noha az oszlopnak csapódott autóból még sikerül kikeverednie - áramütés öli meg, hozzáér a telefonpóznáról lelógó vezeték.

Izgulhatnak tehát a rajongók, életben marad-e a történetben saját kedvencük....

Szexmániás a Született feleségek sztárja! De melyik?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.