"Nem szül jó vért"

Panaszkodik Madonna New York-i szomszédja!

Madonna New York-i szomszédainak egyike szerint "nem szül jó vért", hogy a sztár otthonából sűrűn kihallatszik a hangos zene és a gyakori táncpróbák zaja.

2009.10.18 15:17MTI

A manhattani Karen George éppen az énekesnő felett lakik a Central Park közelében fekvő házban. Pénteken feljelentette zajos szomszédját a házfelügyeletnél a többi lakót is arra biztatva, hogy ne tűrjék tovább, hogy híres lakótársuk "dobogással, üvöltő zenével és falrepesztéssel" próbateremnek használja a lakását naponta legalább három órán keresztül.

A házkezelőség már megerősítette: zajos viselkedése miatt kilakoltatás fenyegetheti a sztárt. Madonna nevében ezidáig senki sem nyilatkozott a csendháborítás ügyében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.