Rupert Grint is megfertőződött!

Elkapta a sertésinfluenzát a Harry Potter sztárja

Rupert Grint enyhe lefolyású sertésinfluenzától szenved. Hírek szerint a filmsztárt emiatt Harry Potter legújabb mozifilmjének a díszbemutatójáról is eltiltották. A díszbemutató ugyan ugrott, de a betegség legalább enyhe lefolyású...

Képekben a nagysikerű Harry Potter címszereplője! képgaléria

2009.07.07 10:40ma.hu

Rupert Grint-nél, a Harry Potter széria egyik varázslójánál sertésinfluenzát diagnosztizáltak.

Egyelőre nem tudni, hogy mikor gyógyul meg teljesen, csak az biztos, hogy a betegsége enyhe lefolyású – írja a People.com.

- " Rupert betegsége szerencsére enyhe lefolyású, ezért reményeink szerint mihamarabb felgyógyul." – közölte a 20 éves sztár szóvivője.

" Ennek érdekében azonban intézkedéseket kellett bevezetni. Rupert sajnos nem lehet ott Harry Potter és a félvér Herceg című, legújabb mozifilm díszbemutatóján." – írja a Kiskegyed.

Minden bizonnyal - ha továbbra is ilyen óvó figyelemmel kísérik Grint - gyógyulását, hamarosan újra talpra állhat.

Ennek azonban ára van. Annak ellenére ugyanis, hogy nagyon enyhe lefolyású betegsége, sem a barátaival sem a kollégáival nem érintkezhet.

Olvasson még többet a Harry Potter-ről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.