A menyasszony egyszerűen megszökött!

Átvágta és lecserélte az Oscar-díjas színészt magyar barátnője!

A dögös Elsa Pataky gondolt egyet és lecserélte az Oscar-díjas színészt Adrian Brody-t, aki már el is jegyezte a szép sztárt...Az új szerelem pedig nem más, mint a szexis és sármos Oliver Martinez, azaz Kylie Minogue exkedvese.

Képekben az elhagyott színész, Adrien Brody! képgaléria

2009.06.12 15:40ma.hu
Adrien és Elsa szép pár voltak...nem lett belőle házasság!

A magyar ősökkel is rendelkező színész 2002-ben nyerte meg az Oscar-díjat, azóta nem sok szereppel bombázta a filmipar...

Színészi sikerek híján legalább az a tény boldogíthatta, hogy két évvel ezelőtt összejött a szintén magyar származású Elsa Patakyval. - írja a celebitchy.com.

Már korábban is voltak problémák, hisz a pár egyik barátja így nyilatkozott:

-"Elsa először egy kis időt kért, majd azt mondta, még nem kész arra, hogy megállapodjon, és Adrianra csak, mint egy barátra tekint" - mesélte Adrian Brody egyik közeli barátja.

A színész természetesen alaposan feldühödött Elsa viselkedésén, és teljesen kikészült. Adrian nagyon kiakadt, amikor kiderült, hogy a szakítás oka egy másik férfi.

A 33 éves színésznő gyaníthatóan már régóta ápol intim viszonyt Martinezzel, hiszen a szakítás után "néhány órával" már Párizsban volt, hogy közös házat vásároljanak új partnerével.

Az egyelőre vigasztalhatatlan Brodynnak pedig marad a szakítás keserve..

Tudja meg min pöccent be Adrien Brody!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.