A színésznő a Givenchy új illatának arca lett!

Liv Tylerrel nem ment...lecserélték Uma Thurman-re!

A Givenchy idén Uma Thurmant kérte fel, hogy új illatának legyen az arca. Ez a női parfüm szeptemberben kerül majd forgalomba. Legutóbb a Givenchy Justin Timberlake-kel, Marie Steiss-szel, és Liv Tylerrel hirdette termékeit.

Szexis képekben Uma! képgaléria

2009.04.22 18:00mellesleg
Uma a Luis Vuitton reklámarcaként!

A sztár által reklámozott új illat és friss és üde illat lesz, azt egyelőre nem tudni, mi lesz a parfüm neve. A parfüm reklámkampánya ősszel indul a 38 éves színésznő részvételével.
 
Ekkor kerül az üzletek polcaira az illat, ám a cég illetékese azt nem volt hajlandó elárulni, hogy mi lesz a parfüm elnevezése.

Uma Thurman 17 évesen kezdte karrierjét, akkoriban modellként dolgozott. Sokáig volt többek között a Tag Heuer és a Luis Vuitton reklámarca. A Lancome kozmetikai vállalat is évekig foglalkoztatta, ám az együttműködést botrány szakította meg. 

Hivatalosan egyik fél sem közölte az okokat, de többen tudni vélték, hogy a színésznőt egy idő után túl korosnak találta a cég. 

Tavaly Uma Thurman beperelte a Lancome-ot, ugyanis szerinte a vállalat annak ellenére is az ő arcát használja, hogy a szerződést már felbontották. A színésznő 15 millió dolláros kártérítést követel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.