Férjhez megy a Kill Bill sztárja!

Uma Thurman-t eljegyezte egy magyar férfi

Jó hírek érkeztek Uma Thurman háza tájáról: multimilliomos barátja, Arpad Busson eljegyezte a színésznőt. A hírt a sztár szóvivője is megerősítette a Daily News magazinnak.

Csábító képek a színésznőről! képgaléria

2008.06.30 12:28rtlbulvar.hu

Uma és Arpad eljegyzési vacsorájára június 26-án volt. – Uma olyan gyűrűt kapott, amiben egy több mint nyolc karátos gyémánt körül húsz kisebb kő van – adta hírül az egyik meghívott a People magazinnak. 

Busson, nevelőapja Plesch Árpád, egy magyar bankár után kapta a nevét. A milliomos korábban Elle MacPherson szupermodellel járt, két gyermekük is született a kapcsolatból. Uma férje 1992-ig Gary Oldman színész, 2004-ig Ethan Hawke volt. Uma és Arpad tavaly nyáron találkoztak egy privát vacsorán Milánóban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.