Terhes lenne a színésznő?

Ijesztő képek! Szörnyen nagy Uma Thurman hasa!

Uma Thurmanről megdöbbentő fotók kerültek az internetre. A színésznő napozáshoz készülődik, ám bikini alsójából csúnyán kikandikál a hasa. A csontsovány Uma összképébe nem illik bele a kidudorodó has. Csak nem terhes?

Képek: Uma terhes vagy elhízott? képgaléria

2008.07.16 10:09ma.hu

Gyakran emlegetik, hogy Uma Thurman felett már rója a köröket a gólya. Mióta a színésznő fülig szerelmes azóta csak egy vágya van: gyereket szülni a magyar származású Arpad Bussonnak

Uma és a svájci üzletember egy éve szerelmesek. A képeket elnézve nem kizárt, hogy a gólya előbb érkezik, mint ahogy azt várták. Viszont ha a színésznő nem hord kis életet a szíve alatt, akkor mitől ekkora Uma hasa, hiszen alkata igen sovány. Mindenesetre így igen illúzió romboló a gyönyörű színésznő látványa...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.