Magyar pasit találja a legalkalmasabbnak

Uma már nagyon várja gólyát - képek a színésznőről

A 38 éves színésznő saját bevallása szerint száz méterrel a föld felett lebeg, amióta kedvese, Arpad Busson eljegyezte. Uma és a svájci üzletember egy éve szerelmesek. A vőlegény magyar felmenővel is büszkélkedhet: nevét ugyanis nevelőapja, Plesch Árpád bankár után kapta.

Vadító képek a színésznőről! képgaléria

2008.07.09 10:55rtlbulvar.hu

– Az életünk csodásan alakul. Visszavonom az állításomat, amit még akkor mondtam, amikor nagyon ki voltam ábrándulva a férfiakból. Mégis van, akihez érdemes feleségül menni – lelkendezett a színésznő. 

– Sokáig azt gondoltam, hogy jó egyedül. Aztán hirtelen elhomályosult minden, a fények kialudtak, és nagyon magányosnak éreztem magam. Depressziós lettem. Rossz döntéseket hoztam. Aztán minden megváltozott – nyilatkozta az őszinteségrohamban szenvedő Uma. A sztárnak jó oka volt arra, hogy számot vessen előző életével és rossz választásaival. Uma férje 1992-ig Gary Oldman színész, 2004-ig Ethan Hawke volt, de egyik házasság sem sikerült túl fényesen – annak ellenére, hogy a sztárnak közben két fia is született. 

Arpad korábban Elle MacPherson szupermodellel járt, akitől két gyermeke született. Uma még csak 38 éves, tehát elképzelhető, hogy hamarosan közös babával gyarapodik a család.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.