Egy órát vártak a prüszkölőkre!

Videóval - Botrány: Britney majdnem marihuánafüstbe fulladt

Majd egy órát várakoztak a sötétben Britney Spears kanadai rajongói, az énekesnőt zavarta a nézőtéren gomolygó cigarettafüst, így megszakította koncertjét.

Britney Spears szexis floridai koncertje képekben! képgaléria

2009.04.10 11:20MTI

Britney és színpadi csapata mindössze néhány dal előadása után szerda esti vancouveri koncertjén vonult le a színpadról.

A közönséget hangosbeszélőn tájékoztatták arról, hogy a csarnokban gomolygó füst zavarta meg az énekesnőt és kollegáit.

A Circus című visszatérő albumot népszerűsítő koncertet azt követően folytatták, hogy némileg kitisztult a levegő.

A fellépés végén Britney "ne szívjatok füvet" és "vezessetek óvatosan" felszólításokkal cukkolta a közönséget, később azonban az énekesnő internetes honlapján elnézést kért a "rövid szünetért".

A hírek szerint a színpadi stáb több tagja rosszul lett a légzési nehézségek miatt.

A botrányairól híres énekesnő március elején kezdte meg a 44 koncertből álló Circus turnéját, amellyel az Egyesült Államokban, Kanadában, és Nagy-Britanniában lép fel.

A körút június 14-én ér véget Londonban, ahol Britney mindjárt nyolc koncertet ad.

Az énekesnő előző, Onyx Hotel nevű, 34 millió dolláros (7,4 milliárd forintos) bevételt hozó turnéjára világszerte 600 ezren voltak kíváncsiak.

A turnét követően azonban Britney Spears leginkább magánéleti problémáival került a lapok címoldalaira.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.