Felajánlották a halott sztár szerveit

Képek - Natasha Richardson másokban él tovább....

Natasha Richardson családja felajánlotta a tragikus hirtelenséggel elhunyt színésznő szerveit más betegek megmentésére - vált ismertté a People.com internetes oldal riportjából.

Natasha Richardson gyászoló családja és barátai képgaléria

2009.03.27 15:00MTI

A hírességekkel foglakozó honlap a család egyik névtelenségbe burkolózó ismerősét idézte, aki elmondta, hogy az életben tartó gépek kikapcsolása után Natasha Richardson családja úgy döntött, felajánlja a színésznő szerveit más betegek megmentésére.

Férje, Liam Neeson gyászolja Richardson-t

Az nem derült ki a riportból, hogy sor került-e már a szervek átültetésére.

Liam Neeson
szóvivője, Alan Nierob közölte, nincsenek információi az üggyel kapcsolatban.

Natasha Richardon március 18-án hunyt el, két nappal azután, hogy Montrealban síbalesetet szenvedett, és amelynek következtében vérrög alakult ki az agyában.

A színésznőt hétvégén temették el New Yorkban családi szertartás keretében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.