Megviseli, hogy elmúlt a szerelem!

Ki van borulva! Jennifer Love Hewitt csokiba fojtja bánatát!

A színésznő és kedvese, Ross McCall tavaly karácsonykor vetettek véget három éve tartó románcuknak, felbontva eljegyzésüket. A szakítás mindenkit megvisel. Jennifer Love Hewitt se kivétel ez alól.

2009.02.26 19:00mellesleg

Hogyan próbálja meg Jennifer elviselni az elválással járó fájdalmat? 

- „Mindig csak az előttem álló napra koncentrálok, és rengeteg csokit eszek.” – mondja. 

- „Ezzel mindenkinek saját magának kell megküzdenie. Hiszek benne, hogy van, aki egyszerűen nem illik hozzád, de majd jön valaki, aki igen.” – teszi még hozzá a Szellemekkel suttogó 29 éves hősnője.

Habár gyakran megesik, hogy szakítás után a párok továbbra is jó viszonyt ápolnak, Jennifer elhintette, hogy az ő esetében ez nem fog megtörténni. 

- „Néha okés, ha nem vagytok barátok.” – mondja ezzel egyben kizárva az újrakezdés lehetőségét is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.