A francia színésznőnek újra kisbaba kell!

Sophie Marceau: Nem bírom a pornót!

Egy, az egész világon keresett gengszter szerelmét játssza Sophie Marceau az Anthony Zimmer című filmben, akinek menekülnie kell mind a maffia, mind a rendőrség elől.

2009.02.17 10:00ma.hu
Egy véletlen baleset!

A gyönyörű színésznőnek két gyermeke is született már, de mostani partnerétől, Christopher Lamberttől is gyereket akar, bár elmúlt negyvenéves. 

Kislánya, Juliette Jim Lemley filmproducertől született, aki Angelina Jolie Wanted című filmjén dolgozott legutóbb. A 13 éves Vincentnek pedig a lengyel rendező, Andrzej Zulawski az apja, aki nála 26 évvel idősebb. 

Jelenlegi párjával két éve él boldog szerelemben, és már második közös filmjüket készítik. 

– " Ki nem állhatom, amikor az amerikai filmekben nyitott szájjal, kidugott nyelvvel csókolóznak ."– vallotta beegy interjújában a színésznő.
 
" Egyenesen rosszul vagyok tőle, mert olyan, mintha pornófilmet néznék, amit sosem szoktam." - írja a Blikk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.