Arcuk egy szerep kedvéért torzult el!

Döbbenetes képek! Eltorzított hollywood-i színészek!

A damncoolpics.blogspot.com weboldal olyan fotókat hasonlított össze, ahol a legismertebb sztárok láthatók azokban a szerepekben, melyekben elcsúfították és eltorzították őket! Vajon megéri ez a pénzért?

Fel sem lehet őket ismerni! Képekben az eltorzított sztárok! képgaléria

2009.02.17 15:10ma.hu

Úgy tűnik megéri és a hollywood-i színészek bizony képesek feláldozni szép arcukat és megnyerő karcsúságukat annak érdekében, hogy a szerep hiteles legyen! 

Ezek a hírességek egy film forgatása közben teljesen átalakultak és kifordultak önmagukból! John Travolta-ból egyszer nő lett, Eddie Murphy egy nagyra nőtt fekete asszony képében látható a vásznon, Brad Pitt pedig csúf és ráncos öregemberként döbbentett meg mindenkit legújabb filmjében! - írja a damncoolpics.blogspot.com.

Gwyneth Paltrow elhízott lányt alakított!

A szép arcú Heath Ledger pedig a gonosz Joker szerepében torzította el arcát, míg Charlize Theron a Rém című film kedvéért vált nőietlen és elhízott prostituálttá. a sármos Matthew McConaugehy-t is láthattuk már kopasz és nagydarab külsővel, sőt Cameron Diazt is filmvászonra vitték már vörös hajjal és cseppet sem vonzó nőként!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.