Jön Fliegauf Benedek új, Méh című filmje!

Eva Green klónozással életre kelti elhunyt férjét!

Eva Green lesz a női főszereplője Fliegauf Benedek új, Méh című filmjének, mely a magyar rendező első angol nyelvű játékfilmje lesz.

Eva Green a különleges szépség! képgaléria

2009.02.13 15:00MTI

A futurisztikus dráma egy szomorkodó szép özvegyasszony történetét meséli el, aki elhatározza, hogy klónozással életre kelti elhunyt férjét, akit Matt Smith formál meg. 

A francia anyától és svéd apától született Eva Green 22 évesen tűnt fel Bernardo Bertolucci 2003-ban készült erotikus drámájában, az Álmodozókban (The Dreamers).
 
A filmet meztelen jelenetei miatt sokan botrányosnak tartották. A most 28 éves Green szerepelt Ridley Scott Mennyei királyság (Kingdom of Heaven) című filmjében, 2006-ban pedig a Casino Royale című James Bond-filmben; az utóbbiban nyújtott alakításáért elnyerte a Brit Filmakadémia díját, a BAFTÁ-t. 

A rendező tavaly májusban Cannes-ban elnyerte a legjobb közép-európai forgatókönyvnek járó Krzysztof Kieslowski-díjat, októberben pedig 440 ezer eurót kapott az Eurimages-től a film megvalósítására.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.