Újabb remek ötlettel rukkolt elő az örökösnő!

Merész fotók! Paris Hilton vad ajánlatot tett Paul McCartneynak!

Kedvenc szállodai örökösnőnk, Paris saját 2006-os albumának nem túl fényes visszhangja ellenére kitart a zeneipar mellett. A legutóbbi Grammy-díj Átadón megkörnyékezte Paul McCartney-t, akit egy közös zenei együttműködésre kívánt rábírni!

Erotikus és merész fotókon Paris Hilton! képgaléria

2009.02.12 15:00ma.hu

A Grammy-díjátadó utáni bulin Paris Hilton ugyanis egyszerűen odament Paul McCartneyhoz, bemutatkozott neki, és azt mondta, duettezni szeretne vele - írja a Femalefirst. 

- "Szeretnék veled duettet énekelni. Én is énekes vagyok, és már meg is jelent egy lemezem" - mondta Paris a Beatles egykori tagjának, a The Sun névtelen forrása alapján. 

McCartneynak Paris ezután azt mondta kedvesen, mint aki bókolni akar:
 
- "Olyan vagy, mint a Beatlesben. Nagyon cuki"!

Ők ketten együtt, ez jó ötlet?

Paul ezek után udvariasan csak annyit reagált, hogy megfontolná az ajánlatot. Igazi lovag. 

Egy jelenlévő szerint az egykori Beatles-tag zavartan mosolygott és bólogatott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.