A sztár: Engedjétek utazni a gyerekeket!

Furcsa! Vajon mi lehet Liam Neeson gyereknevelési stratégiája?

Liam Neeson receptje a kiegyensúlyozott felnőtté váláshoz az, hogy a gyerekeket engedni kell világot látni! Azt tanácsolja az amerikai szülőknek, engedjék utazni őket, hogy kiegyensúlyozott felnőttek váljanak belőlük.

2009.01.16 18:40ma.hu

A Rob Roy sztárja már eltökélte, ha fiai a 14 éves Micheál Richard Antonio, és a 13 éves Daniel Jack elérik a 18 éves kort, ő maga fogja elküldeni őket otthonról egy hosszabb utazásra.
 
- „Feleségemmel azt tervezzük, ha a fiaink 18 évesek lesznek, ajtót mutatunk nekik, és kiküldjük őket a nagyvilágba, lássanak, tapasztaljanak minél többet. Félve mondom ki, de szerintem az amerikai szülők túlzásba viszik a gyermekeik iránti gondoskodást. Ha a gyermekek többet utaznának, többet látnának a világból, nagyobb toleranciával viseltetnének más kultúrák, nemzetek és országok iránt” - vélekedik a színész.

Feleségével, Natashával

Az 56 éves sztár elismeri, ő maga későn kezdte meg a világjárást: 

- „Először az írországi Ballymenaból utaztam el Dublinba, majd bejártam Angliát, de mindig közel maradtam az otthonhoz. Romantikus lett volna, ha autóstoppal bejártam volna Európát, de ez kimaradt az életemből. Jómagam későn kezdtem el az utazgatást, de igyekszem bepótolni...” – nyilatkozta a sztár.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.