Egy újabb szülés a színésznő életébe kerülhet

Angelinának nem lehet több gyereke?

Már csak adoptált csemetékkel bővíthető a klán - a színésznő nem szülhet többé. Úgy tűnik, hogy a néhány hónapja született Knox és Vivienne az utolsó édes gyermekei Hollywood kedvenc sztárpárjának.

Bájos képek Jolie-Pitt-ékről! képgaléria

2008.12.31 15:35rtlbulvar.hu

Az orvosok ugyanis azt állítják, hogy egy újabb szülséssel Angelina Jolie élete is veszélybe kerülhet.

- Mindkét szülése császármetszéssel végződött, ráadásul sürgősségi beavatkozással. A bajokat tetézi, hogy terhességi cukorbetegséget is megállapítottak nála, ami fokozza a veszélyt. Ha újra teherbe esne, akkor jó eséllyel pályázhatna egy szívinfarktusra – pletykálta el a sztár közeli barátja.

Az ügyben Angelina orvosa is megszólalt, aki megerősítette a híreszteléseket.  – Valóban nagyobb a kockázat, ha terhességi cukorbetegség áll fenn. Ha újabb gyereket akar, számolnia kell ezzel – figyelmeztetett Dr. Larrian.

Pedig szegény Angie bizonyára már most azon agyal, mikorra időzítse a következő bébi(ke)t. Korábban azt nyilatkozta, hogy a várandósság számára nem teher, sokkal inkább nőisessége kibontakozása. – Ettől érzem igazán nőnek magam. Boldog vagyok, hogy találtam egy olyan párt, aki szerint a terhesség szexi – mesélte korábban a színésznő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.