Kinek a gyerekét szülte meg francia miniszter?

Apró kaland? Sarkozy zabigyereket csinált miniszterének?

Öt nappal szülése után frissen, kipihenten és karcsún jelent meg a nyilvánosság előtt Franciaország igazságügyi minisztere, Rachida Dati, aki nem hajlandó elárulni, kicsoda kislánya, Zohra apukája

2009.01.08 14:30ma.hu

Nem csoda, hogy pletykálnak róla, ritka az ilyen szép politikusnő! A szerelmi ügyekben jártas franciák azonnal elkezdtek pletykálni a 43 éves, de még mindig roppant csinos politikusnőről.
 
Legtöbben arra tippelnek, hogy a papa nem más, mint a köztársasági elnök, Nicholas Sarkozy. – írja a Kiskegyed.

Rachida, a szép miniszter!

 Sarkozy nem háborodott fel az újságírói kérdésen, miszerint ő-e Rachida lányának apja. Közölte, nem nyilatkozik az ügyről, ami több, mint gyanús. Meg is látogatta miniszterét a kórházban közvetlenül szülés után, igaz, 

Rachida azonnal államügyekkel kezdett foglalkozni, amint magához tért a gyermekágyból még az ágyán! Igaz, 9 hónappal ezelőtt még nem élt Carla Brunival, de sokak szerint állandó a rivalizálás a két nő között Nicholas kegyeiért. 

Mások úgy gondolják, a gyerek spermabankból származik, mivel Rachida körül nem láttak férfit, de mindig kijelentette, gyereket azt szeretne, és kezdett kifutni az időből. 

Ráadásul volt egy titokzatos útja tavaly Dániába, ahonnan talán állapotosan tért vissza. 

A marokkói születésű, szegény sorból származó Rachida 12 gyerek közül a második, két öccse is börtönviselt, és anyja írni-olvasni sem tud, őt magát fiatalon férjhez adták, de elvált hozzákényszerített férjétől.- hivatkozik a thefirstpost.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.