Tragédia

Nem a megszokott módon búcsúznak el L.L. Junior kisfiától

A nyilvános szertartás péntek délben lesz a Fiumei úti sírkertben.

2019.09.05 07:56ma.hu

L. L. Junior az Instagram-oldalán osztotta meg a hírt, hogy kisebbik gyermeke, Dávid temetése pénteken lesz. A kisfiút még szombaton gázolta halálra egy autó Zuglóban, amikor a lámpa tilos jelzése ellenére az úttestre szaladt, és a mentők már nem tudták megmenteni az életét. Az ismert zenész most a közösségi oldalán jelezte, hogy a Fiumei úti sírkertben délben kezdődő nyilvános szertartásra várnak mindenkit, de a család arra kéri a vendégeket, hogy a búcsúztatásra fehér ruhában érkezzenek.


Mint ismeretes, halálra gázolták az ismert énekes, L.L. Junior 3 éves kisfiát Budapesten. Egy zebránál várakoztak többen is, amikor a gyerek kirántotta magát édesanyja kezéből, szaladni kezdett, ekkor ütötte el az autó. A lámpa pirosat mutatott a gyalogosoknak. Két órán át küzdöttek a gyerek életéért, de hiába, már nem tudták megmenteni. A család mellett a zenész barátai, és zenésztársai is gyászolnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.