Baleset

Elég sokszor szokott baleset lenni ott, ahol halálra gázolták L.L. Junior kisfiát

Nem ez volt az első súlyos gyalogosbaleset a Füredi úti kereszteződésben - és bizonyára nem is a legutolsó.

2019.09.03 14:01ma.hu

Halálra gázolták az ismert énekes, L.L. Junior 3 éves kisfiát Budapesten. Egy zebránál várakoztak többen is, amikor a gyerek kirántotta magát édesanyja kezéből, szaladni kezdett, ekkor ütötte el az autó. A lámpa pirosat mutatott a gyalogosoknak. Két órán át küzdöttek a gyerek életéért, de hiába, már nem tudták megmenteni. A család mellett a zenész barátai, és zenésztársai is gyászolnak.

A tragédia után L. L. Junior szívbemarkoló üzenettel búcsúzott.

A tragikus baleset Budapesten, egy zuglói zebránál történt, ahol a kisfiú, aki két hét múlva lett volna négyéves, feltételezhetően a testvérét akarta utolérni, aki már a zebra túloldalán volt..

A kereszteződésben jelzőlámpa segít a gyalogosoknak, csakhogy két részletben lehet átkelni a forgalmas úton, és amíg az egyik zebrán zöld a lámpa, addig a másikon piros, és ez megtévesztő lehet. Az elsődleges információk szerint az autó zöld jelzésen haladt át, míg a gyalogosoknak pirosat mutatott a lámpa.

Az RTL Klub Fókusz című műsorában arról számoltak be a helyiek, hogy nem ez volt az első halálos baleset ezen a zebrán, két héttel ezelőtt ugyanott, ugyanazon az átkelőn egy idős nőt gázoltak el. "Itt elég sokszor szokott baleset lenni, mert ezek a lámpák elég furán vannak beállítva" - mondta a tragédia egyik szemtanúja. "Már máskor is ütöttek itt el embereket."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.