Ez a popó már nem az a popó...

Képek: Ajjaj! Pamela kissé szűkös ruciba passzírozta magát...

Az illuzionista Hans Klok show-ján vett részt a minap Pamela Anderson is, aki korábban több műsorában is segédkezett a művésznek. Nos, egy biztos, érkezésétől kezdve mindenki az egykori Baywatch-babára figyelt...

Pamela Anderson jól begyömöszölte magát... képgaléria

2008.12.16 11:20ma.hu

Pamela Anderson nem szereti a nadrágot - ezt az utóbbi időben sokszorosan bebizonyította, hiszen nemrég egy kiállításmegnyitón és az azt követő partin is enyhén szólva hiányos öltözetben jelent meg.

Legalábbis, sokan nem tudták eldönteni, mit visel - a rajta levő alsó csak nagy jóindulattal volt nadrágnak nevezhető...

Hans Klok bűvész show-ján azonban vitte a pálmát - a szőkeség kissé furcsán hatott szűkre szabott, csillogó-villogó dresszében, melyhez magassarkút húzott.

A sztár hátsó felét például szinte semmi nem takarta, s valljuk be, ez a popsi azért már nem az a popsi...

Szemmel láthatóan küzdött egy kicsit Pamela, mire mindenét belegyömöszölte a dögös ruciba, s meg is lett az eredménye: ez a dressz bizony már nem simul olyan szépen rá, mint azelőtt.

Magát a házigazdát azonban nemigen zavarhatta a szőke bombázó külseje, sőt. Különösen, amikor Pamela egy szájra puszival jutalmazta meg őt.

Anderson nemrég a születésnapját ünneplő Hugh Hefnert lepte meg anyaszült meztelenül, egy tortával a kezében. Vajon legközelebb ki számíthat ilyen pikáns fogadtatásra?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.