A színésznő sztriptíztáncosnőt alakít a filmben!

Pikáns képek- Marisa Tomei piercinget kapott a mellbimbóiba!

A színésznő egy fénykorán már túllépett sztriptíztáncosnőt alakít a The Wrestler című alkotásban. A Darren Aronofsky (Menekülés a félelembe, A forrás) rendezte produkció egyik központi karaktere egy kiöregedett pankrátor, aki nem akarja elfogadni az idő múlását.

Íme a piercingek- Marisa szexis vonaglása! képgaléria

2008.12.08 15:00mellesleg
Marisa, a sztriptíz táncos - Fotó: Egotastic

A Hulk Hogan inspirálta, Mickey Rourke által megszemélyesített harcos elkeseredett harcával párhuzamosan lehetünk szemtanúi a Tomei által alakított, kopott fényű sztriptíztáncosnő, Cassidy hasonló célú küzdelmének. 

A kézi kamerával felvett, dokumentumszerű felvételeken és Rourke valamint Tomei nagyszerű alakításán kívül minden bizonnyal lesz még egy nagy vonzereje az alkotásnak: a színésznőt újra meztelenül láthatjuk a vásznon. 

Méghozzá piercinggel a mellbimbóiban! Habár a szóban forgó testékszerek nyilván a bimbók átszúrása nélkül felrakható változatok, a színésznő 44 éves kora ellenére annyira fantasztikus testtel bír, hogy garantáltan nem az apró filmes csalások fogják lekötni a figyelmünket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.