Szerencsére ma már boldog

20 éven keresztül kínozták ezt a szerencsétlen medvét

Cholita cirkuszi medveként tengette mindennapjait. Hogy engedelmességre bírják, levágták a lábujjait, a fogait pedig kiütötték.

2016.12.14 15:14ma.hu
hirdetés

Kegyetlen élete volt a cirkusszal ennek a szerencsétlen nőstény mackónak. Szűk ketrecben tartották, lábujjait levagdosták, fogait kiütötték. A borzasztó megpróbáltatások miatt szinte az összes szőre kihullott.

Amikor az Animal Defenders International állatvédő szervezet munkatársai meglátták, egyből tudták, hogy mindenáron segíteni kell rajta.

Kitartó küzdelmüknek hála Cholita végre kiszabadulhatott, és immáron egy éve boldogabban éldegél az ADI által direkt neki kialakított kifutóban.

Eszik, alszik, szomszédol, játszik, reméljük a lelki sérüléseken is túllesz egyszer. Ez az ő története.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.