Állatkínzás

Összekenték ragasztóval, és a sorsára hagyták a kiskutyát

Ipari ragasztóval kentek össze és a sorsára hagytak egy kiskutyát kegyetlen gyerekek Törökországban.

2016.11.18 19:14ma.hu
He'Art of Rescue

Pascal-ra, a kutyusra egy ipari birtok közelében találtak rá az állatvédők.

He'Art of Rescue

Horrorisztikus állapotban volt: a szőrét ragasztó és száraz sár borította, nagyon beteg volt már. Rettegett, nem tudott mozogni.

He'Art of Rescue

Annyi ragasztót kentek rá, hogy az egyik füle üszkösödni kezdett a vérhiánytól - írja a Daily Mail.

A négyhónapos kutyus a He'Art of Rescue nevű szervezet védőszárnyai alá került, és egy hónappal a szörnyű trauma után már gyönyörűen összeszedte magát és még barátot is talált.

Az elszenvedett kínzások dacára is nyugodtan viselte az állatorvosi beavatkozásokat.

Sokan leírták Pascal-t, de a He'Art of Rescue szakemberei a mai napig megtesznek mindent azért, hogy a kiskutya teljesen felépüljön, és egy nap új családot kaphasson.

"Tudjuk, hogy idővel meggyógyul a lelke, és ebben majd egy család is segíthet neki. Mi mindent megteszünk érte - mondta Nur Rima Yola, az alapítvány alapítója.

Itt már az új barátjával (He'Art of Rescue)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.