Kiadatlan Beatles-felvétel van a tarsolyában!

Paul McCartney új Beatles-számot ígér!

Egy kiadatlan Beatles-felvétel még van a legendás zenész tarsolyában, és ez hamarosan meg is jelenik majd.

2008.11.18 20:00ma.hu

A Beatles 1967-ben a Penny Lane című lemez felvételei közben rögzített egy számot, amely kizárólag improvizáción alapult. 

A tizennégy perces, pszichedelikus betétekkel megspékelt avantgárd szerzeményt később Carnival of Light címre keresztelték, és egy alkalommal koncerten is játszotta a liverpooli négyes.

Paul McCartney a BBC egyik műsorában a napokban azt nyilatkozta: a felvétel még megvan, a szalagot ő maga őrzi, és most jött el annak az ideje, hogy a számot az egész világ megismerhesse. 

"Szeretem ezt a számot, mert a Beatles teljesen ismeretlen arcát mutatja meg" - nyilatkozta McCartney.
 
A sztár hozzátette: a Carnival of Light a kiadásához szükség van John Lennon és George Harrison özvegye, valamint Ringo Starr beleegyezésére is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.