Megható történet

Újra hallhatja elhunyt gyermeke szívét dobogni - videó!

Fia 18 évesen halt meg autóbalesetben, szívét egy 64 éves férfi kapta meg, aki az anyának ajándékozta fia szívdobogását.

2016.11.24 07:00ma.hu

Lisa Swanson újra halhatta elhunyt gyermeke szívét dobogni. Levi 4 éve halt meg autóbalesetben, még csak 18 éves volt. Három nappal később a szívét megkapta egy súlyos beteg, 64 éves férfi.

Terry Hooper mellkasában a szív ugyanúgy dobog - vallja a gyászoló édesanya. A férfi .- akivel most találkozott először - a fiút ábrázoló pólóban érkezett a találkozóra: "Ő az én hősöm, nincs nap, hogy ne gondolnék rá."

Végül egy hatalmas ajándékot adott az édesanyának: egy Teddy mackót, ami lejátssza a szívdobogást. "Mindig meghallgatom majd" - mondta könnyek között az anya.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.