Megható történet

Ez lett a kutyával, akinek a pofáját körbe ragasztószalagozták

Caitlyn, a kutya, aki majdnem belehalt a horrorfilmbe illő szájberagasztása miatt, sorsa döbbenetes fordulatot vett.

2016.11.07 10:44ma.hu

Elképesztő felépülésen esett át, és jelenleg egy szeretetszolgálat éves naptárában pózol szexi tűzoltóval. A ma.hu is beszámolt esetéről, illetve más hasonló kegyetlenkedésről, a Staffordshire-bullterriert tavaly mentették meg, majdnem megfulladt a szerencsétlen állat.

Olyan szorosan tekerték pofájára a ragasztószalagot, hogy maradandó sérülést szenvedett. Azért tették vele, mert ugatni mert. A hős eb nem más partnert kapott a fotózáshoz, mint Dustin Fordot, a Észak-Charleston Tűzoltóság kapitányát.

Az állatmentők és jónéhány melegszívű embernek köszönhetően azonban a kutya élete csodálatos fordulatot vett. Hajrá Caitlyn, csak így tovább!


Úgy látszik, mostanában divat kigyúrt férfiakkal reklámozni a nehézsorsú állatokat >>>






Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.