Jamie Foxx hajlandó elmenni a végletekig!

Döbbenet! Vésővel esett neki saját fogának az Oscar-díjas színész!

Azt, hogy egy-egy alakítás kedvéért mire képesek a színészek, nemcsak Christian Bale és Colin Farrell emlékezetes fogyása mutatja. Jamie Foxx legutóbbi filmje, a The Soloist-beli skizofrén zenész megformálása kedvéért például egy egészséges fogát tette tönkre.

2008.11.17 16:00ma.hu
Jamie Foxx

A 40 éves sztár ugyanis eltökélte, hogy igyekszik minél tökéletesebben átélni és átadni Nathaniel Ayers karakterét - aki egy hajléktalan, skizofrén amerikai zenész -, ezért képes volt vésővel nekiesni a fogsorának.
 
"Igyekeztem elkapni a karakter személyiségét, hogy minél reálisabban alakíthassam őt. Valami angyali dolog történik egy színésszel, ha belebújik valaki karakterébe. Nathaniel esetében ennél is tovább mentem, lefogytam 9 kilót, és egy vésővel letörtem az egyik fogam.
 
A saját fogaim annyira nagyok és fehérek, hogy ezt egy hajléktalanról nem hinné el senki. Sokan úgy vélhetik, hogy ez könnyelmű lépés volt a semmiért, de szerettem volna valami egyedit adni az alakításhoz" -
mesélte a színész.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.