Elolvadnak az anyukák a kép láttán

Ettől a fotótól szakadt meg a fél világ szíve

A férfi még csak álmában sem gondolta volna, hogy az egész világ láthatja ezt a felvételt.

2016.07.11 19:18ma.hu

Andre Palmer, a keményen dolgozó apa a hosszú éjszakai műszak után sem volt rest bemenni gyermekéhez a kórházba. Ám annyira fáradt volt, hogy összegombölyödve lefeküdt a gyerekágy alá, így vigyázva a kicsi álmait. Ám ekkor sem gondolta volna, hogy felesége nem hogy lefotóza, de még fel is tölti a népszerű közösségi oldalra szeretetteljes odaadását.

Amy a fotó után betakargatta férjét, ő pedig tovább szundikált a kisszéken, hogy súlyos asztmás rohamokkal küzdő gyermeküket egy percre se hagyják egyedül.

Még tavaly írtunk arról, hogy egy magyar kórházban milyen állapotok uralkodnak, szerencsére, azóta már kapott az intézmény támogatást, de ez csak a jéghegy csúcsa. Magyarországon ráadásul az apukák nem tartózkodhatnak éjjel a kórház területén, így minden egyes éjszaka az anyukák gondja, akik szintén a földön, kisszéken töltik napjaikat beteg gyermekeik mellett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.