Képalbum

A svéd kisherceg - és jóképű apukája - nagyon cukik!

A svéd királyi család legkisebb tagjáról végre megjelentek a hivatalos képek.

2016.05.14 15:36ma.hu

Szófia värmlandi hercegné egy édes kisfiúnak adott életet április 19-én. Párjával korábban nem tudták milyen nemű lesz a baba, meglepetést szerettek volna, így hát csak az utolsó pillanatban derült ki, hogy a fiú nevek lettek a befutók - írja a hirado.hu.

Kungahuset.se / Prinz Daniel

A kis Alexanderről most elkészültek az első családi fotók, amiket a svéd királyi család Facebook oldalán osztottak meg pénteken. A csöppség minden felvételen édesdeden alszik, hol édesapja, hol anyukája vagy nővére karjaiban. Szófia hercegné láthatóan már visszanyerte szülés előtti alakját, fehér szettjében igazán angyalian festett.

Fotók: Facebook

Azonban az öltönyt viselő Károly Fülöp herceg viszi a prímet, akiről egy közelebbi portré is készült, amint magához öleli szundikáló kisfiát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.