Főzés, divat, híres nők

Nőnapi különkiadással készül a Maradj talpon!

A Maradj talpon! című műsor nőnapi különkiadásának középpontjában a nőnaphoz kapcsolódó kérdések mellett főzés, divat, valamint híres nőkhöz fűződő témák is szerepelnek kedd este a Duna közszolgálati tévécsatornán.

2016.03.07 17:05MTI

A nőnapi műsorban a kihívó játékos Rosinger Tímea győri kereskedelmi koordinátor lesz, akinek férfi ellenfelekkel kell megküzdenie a stúdióban - olvasható a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap tájékoztatójában.

"A keddi adásban a női és a férfi nem egymáshoz fűződő viszonya kerül a középpontba, ebben mindig van egy kis évődés, ami vidám perceket szerzett mindenkinek a forgatás alatt. Nem könnyítettük meg a férfi játékosok dolgát a túlnyomóan női témákból összeállított kérdésekkel, az adásból majd kiderül, hogy mennyire vették könnyen a feladványokat" - idézte a tájékoztató Gundel Takács Gábor műsorvezetőt.

Mint írják, a műsor jelentős mérföldkőhöz érkezik: április 12-én az 500. adás kerül majd képernyőre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.