Vanyarc

Nőnapi köszöntésnek igen durva! Karóval estek az asszonyoknak...

A 37 és a 39 éves férfival szemben súlyos testi sértés kísérlete miatt indítottak eljárást.

2015.03.09 11:24Havariapress

Karóval vert meg két nőt egy családi házba behatoló páros a Nógrád megyei Vanyarcon.

Vasárnap délelőtt jelent meg két feldúlt férfi egy vonyarci családi háznál. Behatoltak a lakásba, majd egyikük, J. Zsolt egy karóval megverte az ott tartózkodó nőt.

Ezt követően a házból kimentek és a náluk lévő karókkal az ingatlan udvarán tartózkodó másik nőt - J. Csaba volt élettársát - is több alkalommal megütötték. A bántalmazás következtében mindkét nő megsérült.

A két férfit röviddel a bejelentést követően a rendőrök elfogták, majd előállították. A 37 és a 39 éves férfival szemben súlyos testi sértés kísérlete miatt indítottak eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.